Archívum

Friss topikok

Egy sportbolond naplója nem csak sportbolondoknak

Ferencváros-Újpest kicsit másképp....

2013.03.10. 18:31 Bundeszliga


Megtelt az Albert stadion az utolsó vacsorán, nem csoda hiszen minden a mérkőzésre kilátogató akciós áron fogyaszthatja a külön erre az alkalomra piacra dobott Döme fröccsöt és ahogy a mondás is tartja: „Akkor jó a kisfröccs ha nagy”
A pályán melegítenek a csapatok, 4-5 perc tökvakarás után feles párbajra invitálják egymást, viszont alig hogy neki látnának egy szuperhős száll alá az égből. A többiek mind térdre borulnak előtte majd síró kislányokként az öltözőbe vonulnak.
Air Sanyi a legek ura…a bemelegítést ezzel a Videoton nyerte, tapsol is a karzaton nagyvezérünk Viktor.

A pálya szélén közben egy Ferencváros véndiák találkozó keretein belül Szűcs Lajos gyakorolja az ABC-t ( a magánhangzók már egész jól mennek neki) miközben László Csaba tart kiselőadást tördelésből (természetesen játék-tördelésből).
Közben a díszpáholyba érkezik, az Egri Fc különítménye, azért mégiscsak illő, hogy egy otthon 100%-os csapat megszaktekintse a mennyei rangadót, de kicsit zavarja őket a világítás. Mindegy,fiatalság bolondság!

Közben jönnek ki a csapatok, hogy elkezdődjön a mérkőzés!

A két csapatkapitány gigászi kő-papír-olló harcban dönti el, hogy ki fizeti a sört a szünetben.

Kezdőrúgás: A Détári hasonmás verseny győztese végzi el a kezdőrúgást, aztán alig több mint 3 perc alatt letámogatják a pályáról és elkezdődik a mérkőzés.

3.perc – A csapatok észreveszik, hogy eddig labda nélkül játszanak, de nem szólnak senkinek.

6.perc – A nézők is észreveszik és nemtetszésüket fejezik ki ezért kénytelenek a mérkőzést labdával folytatni.

9.perc – Sváb a 3. kísérletéből végre eltalálja a szögletzászlót. Jutalma egy lila plüssmajom.

11.perc – Balajcza Földkörüli pályára állítja testét, azonban Csukics megsajnálja (meg egyébként is vendére húzta a meccset tippmixen). Oda a helyzet!

16.perc – Kabát passzolt. Bocsánat. Mégsem.

20.perc – Az újpesti kispad baglyot küld a Balaton partjára, rendkívüli engedéllyel próbálják leigazolni a Siófok középpályás sorát a második félidőre.

25.perc – Lipcsei megpróbálja elfoglalni a fradi kispadját, de félúton meggondolja magát és inkább a Lovi felé veszi az irányt.

26.perc- A nagy riadalmakra való tekintettel Moniz időt kér, hogy végre a játékosok is fogyaszthassanak a Döme fröccsből.

30.perc -  A játékosok úgy döntöttek, hogy a következő 5 percet újfent labda nélkül kívánják lejátszani, ugyanis érezhetően labdával sokkal nehezebben megy a játék. A játékvezető engedélyezi a műveletet!

36.perc – A pihenő alatt Szélesi lefeküdt kicsit pihenni a gólvonalra, mit sem sejthetett arról, hogy a labda újra játékban van. Így viszont az elakad a testében és a társak hősként ünneplik, ő pedig jelzi a kispadnak, hogy ezért bizony dupla fizetés jár.

41.perc – Szomália irgalmatlanul picsán rúgja a labdát ami az Újpest kapujába vágódik! 1:0!
Mészöly Kálmán a díszpáholyban reklamál és nem érti, hogy lehet érvényes a gól amikor nem magyar rúgta, nemtetszését kifejezve déli gyümölcsöket dobál a pályára amit a játékosok jóízűen fogyasztanak.

45. perc – Az első félidőt Sebestyén Balázs zárja le, a félidőben Berényi Miklós szórakoztatja a közönséget.

2.félidő

50.perc – Kabát először megvédi félnehézsúlyú világbajnoki címét és kiüti aki éppen arra jár utána pedig a döbbent hazai játékosok mellett a hálóba gurítja a pettyest. 1-1!

56.perc - Jót tett a félidőben elfogyasztott sör az Újpestnek, vagy lehet, hogy csak megérkeztek a Siófokiak?

62.perc - A kezdőkörben Vasziljevics, Gyömbér, Simon és Vermes twisterben mérik össze erejüket, egyelőre döntetlen körüli eredménnyel.

70.perc - Christ egy Tomorrowland bérlettel próbálja megvesztegetni Bödét, Solymosi azonban lefoglalja a jegyet ugyanis mindig vágyott Belgiumba.

78.perc - A csapatok próbálnak úgy tenni,mint akik szeretnék megnyerni a mérkőzést. Közben a hazai csapatban pályára lép a télen a Tininindzsáktól szerződtetett Leonardo.

84.perc - A fradi B-közép kidobósban gyalázza szét Kabátot!

92.perc - Az újpesti játékosok azt hitték vége a mérkőzésnek, és elindultak lefelé a pályáról. Kabát már éppen nyelves csókot váltott Balajczával amikor Csukics bombázott a kapuba. Az újpestiek döbbenten észlelik,hogy még tartott a mérkőzés. Felgyulladtak a jelzőtüzek! Örömünnep a stadionban!  2:1 a vége!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bundeszliga.blog.hu/api/trackback/id/tr165126435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása