Archívum

Friss topikok

Egy sportbolond naplója nem csak sportbolondoknak

Mennyei manna avagy új hétvége új remények

2013.03.08. 22:04 Bundeszliga

Reggel 9:00.
Borzasztó másnap,büdös száj, rossz közérzet szóval egy átlagosnak mondható péntek reggeli ébredés, de már ebben az emelkedett pillanatban is csak az jár az ember fiának fejében,hogy vajon melyik hétvégi meccsre kéne feltenni nem is létező pénzét. Zsebürítés és a tegnapi esti emlékek sikertelen felidézése után találtam egy kétezrest a kabátzsebemben aminek megünneplésére laza kis ünnepséget tartottam az előszobámban, vélhetően a szomszédok nagy örömére. Könnyen jött könnyen megy alapon el is kezdtem elemezni és gondosan kiválogatni azokat a mérkőzéseket amikre felteszem ezt a jóképű Bethlengabit (gyk: ez lenne a 2000-es ahol Bethlen Gábor található tudósai körében, korábban azt gondoltam, hogy azt a pillanatot örökíti meg a kép ahol az ország nagy emberei megbeszélik, hogy az az évben a szüretelt gyümölcsök milyen arányban legyenek felhasználva a pálinka-lekvár duó örökös harcában...most már biztosan tudom, hogy erről volt szó. Ha lehetne szavazni el is küldeném a Pálinka szót a 1799-re.)
Nagyon gondosan át kell nézni a kínálatot, mert az egész hétvégém meghatározhatja, hogy éppen melyik csapat játékosait kell anyáznom és, hogy melyik meccsek elbukása után mondhatom, hogy annyira tudtam. Fontos úgy csinálni mint aki érti a dolgát, néha már én magam is elhiszem, hogy van esély a felemelkedésre aztán leperegnek a mérkőzések és marad a nagy nihil meg a kis fröccs. 
Áhhh és már látom is mi lesz az első....hős magyarunk a nagyvezír Dzsudzsi ismét pályára lép a Vodkaligában. Mégis csak jobb lesz majd őt szidni mint egy ismeretlen embert. Meg Zimány Linda is bekaphatja, már bocsánat.
Mondjuk ez a csapat biztos nem nyerne szépségversenyt mert Balázsunk a maga metszőfog mutációjával és csodálatos fejszerkezetével még mindig a csapat esztétikusabb részébe tartozik. Mindegy is, jó lesz. Ráadásul a mérkőzés 10:30-kor kezdődik így ha elmegy akkor még délután mehetek a trafficba új szelvényt tenni és még több pénzt kidobni az ablakon.
Hányásszünet. Éreztem, hogy vannak gondok a tegnapi ivászat után, de a fene se gondolta, hogy a kapitány már ilyen korai órában partra száll.
Látom, hogy angoloknál két rangadó is lesz, megállapítom, hogy hiú ábránd, hogy bármelyik eredményét is eltaláljam így inkább a gólokra kell koncentrálni. Közben a tv-ben éppen egy faszi küldi a pénzenergiát valakinek, na mondom Isteni jel itt nincs kecmec lesz sok gól jön majd a pénz. Ebből is látszik, hogy milyen szakmai magasságokba emelkedtem és hogy milyen szempontok a dominánsak a meccsek kiválasztása alatt.
Az ember mohó így mindenképpen akartam keresni egy negyedik mérkőzést is, de nem nagyon találtam semmit. Gondolatterelés. Sikertelen táplálékbevitel.
Látom, hogy női kézilabda is a kínálat része, alapvetően nem erőltetném a dolgot de tegnap pont kézi meccsen voltunk a barátokkal és még élénk bennem az élmény. Az egyetemi bajnokság és felnőtt bajnokság között hatalmas különbség, hogy míg az egyetemi csapatban szebbnél szebb lányok pattogtatnak addig a Tomori-féle nőstény egyedek nem tartoznak még a tipikus 3 sörös lányok táborába sem. 
Na aztán amellett döntök, hogy nem fogadok most hölgyekre, legyen elég a Nőnap erre a hétvégére. 
Angol másodosztály... jó lesz ez. Kedden nagy szurkolás és BL meccsnézés közepette sikerült nyerni egy kis pénzt aminek része volt egy Watford meccs is, szóval a legutolsó élmény pozitív. Az ember hajlamos meglovagolni ezeket a pozitív élményeket mint a részeg 16 éves picsák szinte bárkit. A Crystal Palace-ra esik a választás, de mivel Király Gabi is védett ott egy darabon nincsenek nagy elvárásaim.
Közben végignéztem az összes hajnali NHL meccs összefoglalóját, a legérdekesebb a Toronto meccs volt McLaren hatalmas KO-t vert egy meccs eleji verekedésben...hiába ez nem kislánysport. Ezen felbátorodva végig néztem a mai európai jégkorong kínálatot, de az ihlet elmaradt...

Agyalok mi legyen, de marad ez a 4 meccs, aztán lesz ami lesz. Folytatás holnap.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bundeszliga.blog.hu/api/trackback/id/tr705123837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PeTTeR 2013.03.09. 09:31:04

Forest! Zsinórban meglehet nekik az ötödik a Wolves ellen. :P

Bundeszliga 2013.03.09. 18:30:34

Neked lett igazad PeTTeR...nekem maradt a kisfröccs.
süti beállítások módosítása